OFFICE CAMPUS RUBENS

Office campus, parking

Project description

Commissioned by property developer Kaïros, SVR-ARCHITECTS designed a new office campus on the Antwerp ring road. The existing buildings formed a continuous, massive elevation facing the Ring. The architects opted to break open this ‘wall’ and raise four independent buildings instead of one monolithic block which would again fill the free space.

By siting the buildings perpendicular to the Ring, they created openings, introducing a refreshing accent in this ‘Atlantic wall’.

Project details

  • Client: Kaïros
  • Completion date: 2000
  • Location (street)/country: Antwerp (Uitbreidingstraat)/Belgium
  • Status: Completed
  • Floor area: 22.500 m² offices, 18.000 m² car park
  • Type: Offices
  • Photography: Freddie Haegeman

Related projects