RADIO TELEVISION FRANCOPHONE (VRT)

Gebouwen VRT, parking
Projectbeschrijving

In samenwerking met Archi+I BVBA (Stabiliteit), Technum NV (Gebouwtechnieken), Daidalos Peutz Bouwfysisch ingenieursbureau BVBA.

Architectuurwedstrijd met als inhoud :

  •  Aanpassen, herschikken en uitbreiden van de bestaande kantooromgeving
  • Nieuwe ontvangst pers, publiek, bezoekers en studiogasten
  • Reorganisatie van de horizontale en verticale circulatie
  • Nieuwe inkom met nieuw gezicht

Als laureaat van deze wedstrijd hebben we de opdrachtgever kunnen overtuigen van onze manier van aanpak. Hierbij stond het in bedrijf houden van de VRT-activiteiten tijdens de renovatiewerken centraal.

Projectdetails
  • Bouwheer: V.R.T. Omroepcentrum
  • Datum oplevering: 2007
  • Locatie: Brussel (Auguste Reyerslaan)/België
  • Status: gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: ± 50.000 m² (Fase 1-5)
  • Type: Kantoren
  • Fotografie: Toon Grobet – Yvan Glavie
Gerelateerde projecten