Hi, ik ben Kristel. Ik startte 12 jaar geleden bij SVR-Architects als architect, maar herontdekte ook mijn passie voor het interieur. Ondertussen heb ik mezelf verder kunnen ontplooien en maakte uiteindelijk de switch naar het interieurteam. Een echt fijn team van collega’s, jong en oud: we kunnen op elkaar vertrouwen, elkaar ‘challengen’, de voorstellen in vraag stellen, etc. maar dat allemaal in een constructieve sfeer, met waardering en respect.

Het leuke aan de job is de variatie in het type van projecten zowel in schaal als in sector, het kan gaan van het ontwerpen van de binnenruimtes, het opmaken van de afwerkingsdossiers, het samenstellen van een moodboard tot het kiezen van meubilair.

Lees meer over de inhoud van de vacature

Hi, ik ben Kristel. Ik startte 12 jaar geleden bij SVR-Architects als architect, maar herontdekte ook mijn passie voor het interieur. Ondertussen heb ik mezelf verder kunnen ontplooien en maakte uiteindelijk de switch naar het interieurteam. Een echt fijn team van collega’s, jong en oud: we kunnen op elkaar vertrouwen, elkaar ‘challengen’, de voorstellen in vraag stellen, etc. maar dat allemaal in een constructieve sfeer, met waardering en respect.

Het leuke aan de job is de variatie in het type van projecten zowel in schaal als in sector, het kan gaan van het ontwerpen van de binnenruimtes, het opmaken van de afwerkingsdossiers, het samenstellen van een moodboard tot het kiezen van meubilair.

Lees meer over de inhoud van de vacature