Beste Christina

Vanaf 13 juli 1988, net twee dagen voor de start van het bouwverlof, maakte je deel uit van het architectenbureau. Destijds nog gelokaliseerd in de chique Van Putlei 36, een statig herenhuis van wijlen architect SMOLDEREN. Jouw SVR-carrière heb je vanuit je ondersteunende aanpak op een uitzonderlijke manier ingevuld. Dit wordt door alle medewerkers bevestigd met tientallen superlatieven, warme omschrijvingen en fantastische wensen.

Wat ons vooral het meest zal bijblijven, is het kunnen delen van jouw onvoorwaardelijke professionele inzet en je aanwezigheid voor iedereen met steeds het belang van het kantoor in je achterhoofd. Dit werd door iedereen erg gewaardeerd en gaf het imago van SVR-Architects een stevige boost.

Je hebt op jouw manier een voorbeeldsecretariaat gecreëerd zodat jouw werk gestructureerd kan verdergezet worden.. Verder gaan we ook vanuit dat jij als trouwe supporter van onze “SVR-familie” op de nog komende activiteiten present zult tekenen.

In naam van alle medewerkers, bedanken we je voor alles en wensen we je een welverdiend pensioen toe. Dikke proficiat en een applaus van alle medewerkers.