HOF TER SCHELDE

Woon- en Zorgcentrum, nursing flats, polykliniek, ondergrondse parking, landschap

Projectbeschrijving

Na de ingebruikname van het nieuwe revalidatieziekenhuis Revarte in Edegem, is door Hof Ter Schelde beslist om voor de campus Linkeroever een nieuwe toekomstvisie en massaplan te ontwikkelen. Deze nieuwe visie concentreert zich op 3 functies dewelke de basis vormen van het nieuwe massaplan. De eerste functie is het woonzorgcentrum dewelke een centrale, dominante plaats inneemt binnen de nieuwe ontwikkeling. Deze functie huisvest 155 bedden en neemt een oppervlakte van 12 168 m² in. Dit resulteert in 4 afdelingen met bijhorende dienstenfuncties. Tevens zal ook ruimte voorzien worden voor dagopvang.

Projectdetails

  • Bouwheer: Maatschappij van Kristelijke liefdadigheid
  • Datum oplevering: 2017
  • Locatie: Antwerpen (Linkeroever)/België
  • Status: Gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: 12.168 m2 RVT, 2.000 m2 nursing home
  • Type: Rust-en verzorgingstehuis, nursing home
  • Foto’s/Renderingen: Steven Massart / SVR-ARCHITECTS

Gerelateerde projecten