CASINO KURSAAL

Renovatie bestaande sokkel, nieuwe trap westgevel

Projectbeschrijving

Om het terras van horecazaak Agua Del Mar op te waarderen is de sokkel van het beschermde Casino Kursaal van Oostende aangepast in opdracht van de uitbater EKO. Het nieuwe terras biedt een rechtstreekse toegang vanop de zeedijk en een nieuwe toegang tot het gebouw zelf.

De bestaande houten terrasbekleding is vervangen door duurzame ipe beplanking. De arduinen tegels, bekledingsplaten en dekstenen zijn volledig gerestaureerd in steenkapperij Denys in Wondelgem.
SVR-ARCHITECTS heeft ook de renovatie van het Casino Kursaal zelf uitgevoerd in 2005.

Projectdetails

  • Bouwheer: Exploitatie Kursaal Oostende
  • Datum oplevering: 2016
  • Locatie: Oostende (Oosthelling 12), BelgiĆ«
  • Status: gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: 600 m2
  • Type: Ontspanning
  • Fotografie/schetsen: SVR-ARCHITECTS

Gerelateerde projecten