ONTARIO

Residentieel appartementencomplex

Projectbeschrijving

Het gebouw staat ingeplant op de hoek van de Philippe Saveryslaan (parallel aan de Schelde), de Paneellaan en de Monteerderslaan, gelegen langs het mooie centrale park binnen de nieuwe ontwikkeling. Alle appartementen genieten van een perspectiefuitzicht naar de Schelde. Het bouwblok omvat 26 appartementen (waarvan 7 met tuin) en 1 commerciële ruimte. Het gebouw is voorzien van een ondergrondse parking, welke bereikbaar is via de Paneellaan.

Projectdetails

  • Bouwheer: NV Nieuw Temse
  • Datum oplevering: 2007
  • Locatie: Temse (Hoek P. Saveryslaan – Monteerderslaan – Paneellaan)/België
  • Status: gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: 4.219 m² residentiële appartementen / 833 m² ondergrondse parking
  • Type: Residentiële huisvesting / parking
  • Fotografie: Toon Grobet

Gerelateerde projecten