Video © Fingo nv

Labogebouw ‘EARTH’ in VITO Sustainability Park | MOL

Deze state-of-the-art labo-infrastructuur, ontworpen door de architectenbureaus Jef Van Oevelen en SVR-Architects,  is onderdeel van het grotere masterplan voor het VITO Sustainability Park in Mol
In het nieuwe gebouw komen talrijke flexibele labo’s en pilootinstallaties, die instaan voor de ontwikkeling van de volgende generatie duurzame technologieën voor binnen- en buitenlandse ‘factories of tomorrow’.

Voor de indrukwekkende oppervlakte van bijna 9000 m² aan voorgespannen welfsels deed de tijdelijke maatschap vanhout.pro en Van Roey nv een beroep op de expertise en het uitgebreide productengamma van Fingo nv.  Elementen variërend van FS150-1200 tot FS500-1200 werden bovengehaald om dit project van de nodige voorgespannen welfsels te voorzien. Opvallend is het element FS500-1200 dat hier overspanningen van meer dan 17 meter moeiteloos kan overbruggen. 

• VITO-Lab (onderzoeksgebouw): 10.604m²
• VITO Piloothal: 1.876 m²
• VITO Opslaghal: 1.480 m² • Parking (uitgesteld): 2.000m²

Lees meer