BIOSCAPE PARKEERGEBOUW

Parkeergebouw bij project Bioscape (Life Science Incubator)

Projectbeschrijving

Simultaan met de kantoren & laboratoria op de site BIOSCAPE, ontwierp SVR-ARCHITECTS voor BIOVEST op het tegenoverliggende smalle terrein een nieuw parkeergebouw met 288 parkeerplaatsen. In dit parkeergebouw is de volledige parkeercapaciteit van alle gebouwen op de site BIOSCAPE opgenomen, voor tenants & bezoekers tesamen. Dit was een bewuste keuze, met als doel het autoverkeer op de site BIOSCAPE tot een absoluut minimum te herleiden, de mogelijkheden voor de buitenaanleg te verbeteren, en zodoende het campus-karakter van de site BIOSCAPE te versterken. Tenants & bezoekers krijgen een duidelijk richtpunt voor het stallen van hun auto’s, en kunnen genieten van de fraai aangelegde omgeving als zij zich tussen parkeergebouw en de site BIOSCAPE bewegen..

Projectdetails

  • Bouwheer: Biovest
  • Datum oplevering: juni 2017
  • Locatie: Industriepark Zwijnaarde/Gent, België
  • Status: gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: 8000 m2
  • Type: parkeergebouw
  • Fotografie: Steven Massart & SVR-ARCHITECTS

Gerelateerde projecten