PROCTER & GAMBLE

N&P office building, reception and consumerlounge Brussels Innovation Center (BIC)
Project description
The offices and the reception of the BIC N & P building have been remodelled in line with P&G’s workspace design guidelines. The existing individual offices were converted into an office landscape including a mix of workstations, huddle rooms and larger meeting rooms as well as a variety of open collaboration spaces. The consumer lounge is a research facility to investigate products with panellists in real-life home surroundings. The new reception desk features secure speed gates and welcomes visitors with a custom pattern of P&G products and local Brussels icon Atomium.
Project details
  • Client: Procter & Gamble
  • Completion date: 2017
  • Location (street) / country: Strombeek-Bever (Temselaan 100), Belgium
  • Status: Completed
  • Floor area: 11.380 m2
  • Type: Offices
  • Photography: Steven Massart
Related projects