ETERNIT

Nieuw hoofdkantoor

Projectbeschrijving

Met de bouw van een nieuw hoofdkantoor wil Eternit NV een aangename en uiterst performante werkomgeving voor de belangrijkste kadermedewerkers van het bedrijf en zijn dochterondernemingen tot stand brengen.
SVR-ARCHITECTS treedt op als lokaal team voor de deskundige begeleiding van het architecturaal ontwerp tot en met de uitvoering van de bouwwerken.
Het doel is te komen tot een gecoördineerd lastenboek klaar voor uitvoering, gebaseerd op de materiaalkeuzes en de uitgepuurde details door de leidend architect uit te tekenen, afgestemd op de lokale condities en standaarden. Tevens heeft SVR-ARCHITECTS een belangrijk aandeel in de controle op de uitvoering van de werken.

Projectdetails

  • Bouwheer: Eternit
  • Datum oplevering: 2018
  • Locatie: Kapelle-op-den Bos(kuiermansstraat 1), België
  • Status: gerealiseerd
  • Vloeroppervlakte: 2.900 m2 kantoren/2.500 m2 bovengrondse parking
  • Type: kantoren
  • Fotografie: SVR-ARCHITECTS

Gerelateerde projecten