UNIVERSITY OF ANTWERP

Expansion of lecture theatre Major, renovation and interior of lecture theatre F. Nedée | University of Antwerp | Wilrijk

Project description

The ground-floor extension, adjacent to the existing auditorium Major (building Q), includes a new foyer area with circulation zone and lounge corner, where the cloakroom, sanitary facilities and a storage room will find their place under the staircase area. The Fernand Nédée auditorium, the second largest auditorium of the University of Antwerp, dating from the 1970s, and the promotion hall (smaller auditorium) was thoroughly renovated and received a completely new, fresh interior with light wood accents. Both auditoriums are accessible from the foyer area.

Project details

    • Client: University of Antwerp
    • Completion date: september 2020
    • Location (street)/Country: Wilrijk (Universiteitsplein 1), Belgium
    • Status: realised
    • Floor area: Expansion 460m², renovation en interior 2.197 m²
    • Type: Utility & interior
    • Images: ©Wycor

Related projects